Blog>Tipy a návody>Více e-shopů na jednom účtu

Více e-shopů na jednom účtu

Chcete mít dokonalý přehled nad každým Vašim e-shopem? Vlastníte i zahraniční internetové obchody v Atomeri? U nás si je můžete spravovat jednoduše v rámci jedné administrace.

V systému Atomer si můžete registrovat více e-shopů pod jeden účet, ovšem nyní můžete mít v rámci jedné administrace i zahraniční e-shopy. Mnohokrát majitelé internetových obchodů rozšiřují svou oblast působení a zboží prodávají i do zahraničí, proto jsme jim usnadnili samotnou správu obchodu.

Jak zřídit nový e-shop pod stejným účtem?

Pokud při registraci nového e-shopu použijete stejné přihlašovací údaje (e-mail a heslo), jako ty, na které již máte zaregistrovaný jiný web na Atomeru, budete mít své projekty pod jedním účtem se společným kreditem.

 

Jaký je rozdíl když chci pod jedním účtem e-shopy pro různé země?

Donedávna bylo v systému Atomer možné mít pod jedním účtem internetové obchody jen ze stejné země. Bylo to z důvodu, že atomy / moduly těchto e-shopů se lišily podle země a zobrazovaly se na základě toho, kde jste si založili váš první e-shop. Pokud jste si první e-shop vytvořili například na stránce www.atomer.cz, tak při vytváření dalšího e-shopu jste měli k dispozici pouze české atomy / moduly.

 

Mnozí naši zákazníci mají více e-shopů, tak jsme se rozhodli upravit systém tak, abyste si mohli spravovat např. český a slovenský e-shop přímo z jedné administrace. Pokud chcete založit ke svému českému e-shopu další, který bude určen pro slovenský trh, tak stačí když si ho zaregistrujete na stránce atomer.sk, se stejnými přihlašovacími údaji.


Při každém e-shopu budete mít k dispozici atomy / moduly podle toho, přes kterou stránku jste si e-shop založili. Ty se liší např. nabídkou online plateb, XML feedů pro porovnávače a podobně.

Jakým způsobem si volím, který eshop chci upravovat?

V tomto případě je to velmi snadné. Přímo v administraci ve vrchní části máte k dispozici roletové menu, kde si zvolíte, který e-shop chcete upravovat.

 

Co získáte společnou administrací?

  • Přehled
  • Společný kreditní účet (najednou si můžete dobít kredit pro všechny vaše stránky)
  • Nemusíte si pamatovat další přihlašovací údaje
  • Snadné přepínání mezi stránkami
  • Rychlejší zpracování objednávek, úpravy nastavení a celková správa stránek
42.5+ mil.
EUR vydělali e-shopy běžící na naší technologii za posledních 30 dní
31 000+
e-shopů bylo vygenerovaných přes náš systém
39 000+
zákazníků se registrovalo do našeho systému